english
Начало » Продукти » Стоманена дограма » Janisol – Термоизолирани врати и прозорци » Janisol stainless steel

Janisol stainless steel


Janisol : Eнерго спестяващи инвестиции за бъдещите поколения.

Тези елегантни, термично изолирани профили /термопрекъснат мост/ от 1.4401 неръждаема стомана съставляват утвърденият набор профили Janisol.

    Тази система профили е особено подходяща за:
  • Индустрията
  • Крайбрежните зони ( със солни изпарения)
  • Области с високи хигиенни изисквания
  • Употреба в непосредствена близост до пътища ( устойчивост на соли и пясък)
Janisol врати от неръждаема стомана: съчетание на елегантност и стабилност.

Термично изолираните профили от неръждаема стомана се базират на изпитана Janisol технология. Профилите и техните размери са идентични с тези от редицата Janisol. Това дава възможност на конструкторите лесно да комбинират двата типа стомана, а на производителите, да използват същите аксесоари и набор от инструменти. Продуктовата гама е допълнена с цялостно оборудване от неръждаема стомана. Профилите могат да бъдат със или без лаково покритие.

Janisol прозорци от неръждаема стомана: продукти създадени да отговарят на най- високите очаквания.

продукти създадени да отговарят на най- високите очаквания. Независимо дали обмисляте да използвате неръждаема стомана заради функционалността и привлекателния и вид, прозорците Janisol ще удовлетворят всички Ви изисквания. С нашия обширен набор от аксесоари в стил неръждаема стомана ( галванично и хромирано бяло), ние можем да създадем прозорци със всякакъв тип отваряне, както и въртящи се / плъзгащи се врати.

Новини