english
Начало » Продукти » Стоманена дограма » Противопожарни врати и витрини » Jansen-Economy E30

Jansen-Economy E30


E30 (R30/G30) Пожароустойчиви врати и остъкляване

Jansen-Economy 50 E30 (R30/G30).

Е30 димоуплътнени / пожароустойчиви врати и автомати са конструирани да предотвратят разпространението на огън и дим. Jansen Economy 50 E30 позволяват производството на остъклени преградни компоненти ефективно, като единични или двукрили врати с остъкляване от страни и /или отгоре или клъстерно. Основата дълбочина на касата и на крилото е само 50 мм. Профилната система позволява производството на врати в една равнина с продължителни светлосенки отвън и от вътре. В случай на пожар трудно запалимо фалцово уплътнение гарантира сигурно прилепване и уплътняване.

Jansen-Economy 60 E30 (R30/G30).

Профилна система с основна дълбочина от 60 мм за всички приложения, където се изискват големи Е30 системи за предотвратяване на разпространението на огън и дим. Jansen Economy 60 E30 позволява производството на здрави еднокрили и двукрили системи врати. Металните профили са с изключителна якост и устойчивост на усукване. Приспособената гама от аксесоари включва ключалки, дръжки, специално разработени 3D заваряващи се панти, електромагнити и др.

Външния вид е съобразен с другите системи врати на Jansen. Това означава, че различни изисквания могат да бъдат удовлетворени при запазване на стила.


Новини