english
Начало » Продукти » Стоманена дограма » Противопожарни врати и витрини » Janisol 2 EI30 (F30/T30)

Janisol 2 EI30 (F30/T30)Oсигуряване неразпространението на огъня

Пожароустойчиви врати и затваряне.

Термопрекъсната профилна система на единични и двойни врати, пожароустойчиво, противоразпадащо се остъкляване, врати в стъклени витрини, и врати в стъклени стени. Основната дълбочина за касите и вратите е 60 мм. Профили с ширина от 50 мм могат да се използват като вертикален елемент в рамката на прозореца (елемент разделящ крилата), докато 25 мм и 50 мм ширини се използват за надотворните греди. Продължителни сенки отвън и отвътре придават лекота и елегантност на конструкцията. Различни марки пожароустойчиво стъкло могат да се използват в конструкцията. Изчерпателен набор напълно тествано оборудване, ключалки и аксесоари са също така налични. Те лесно могат да бъдат внедрени в кухината на профилите. Външния вид е съобразен с дизайна на другите врати на Jansen.

Janisol 2 EI30 (F30/T30) е широко одобрена система, която включва ключалки и оборудвания. Тя постоянно се подобрява с помощта на потребителите и ауторизираните служители, като одобрения се обновяват непрекъснато.

Преимуществата на Janisol 2 EI30 са видни, когато условията на обекта или специфичния проект изискват сложен дизайн и обикновено продължителен процес на одобрение. Трудно запалимите Janisol 2 EI30 врати с двойни уплътнители са одобрени като противовзломни врати по DIN V ENV 1627 ( клас на устойчивост 3 ) и одобрени като димоуплътнени врати по DIN 18095.

Новини