english
Начало » Търговски продукти » Andreu продукти » Жилищни врати » Versate

Versate

КРИЛО: СТРУКТУРА
Крилата са изработени от два метални предварително боядисани поцинковани метални листа, осигуряващи висока корозионна устойчивост.

КРИЛО: ВЪТРЕШНОСТ
Крилата са щамповани и огънати оформяйки камера изпълнена под налягане с екологичен материал, осигуряващ висока механична, термична и звукова устойчивост. Всяко крило е с дебелина 52мм със 17мм ръб.

ПАНТИ
Всяка врата разполага с две покрити с месинг стоманени панти, регулируеми в три направления (височина, широчина и дълбочина), за да се осигури идеално напасване с касата. Със естетческа цел пантите са покрити с найлон. В допълнение вратата е оборудвана с два болта против разбиване с щанга.

ЗАКЛЮЧВАЩ МЕХАНИЗМ
Вратата е с вградена защитена брава с един или три странични щифта и система против разбиване издържаща на 800 кг натоварване с щанга.Вратата има противопробивна плоча с ключ от външната страна на вратата и неразглобяема плоча с дръжка и ключ от вътрешната страна.

КАСА
Касата е модел CR8. Виж фиг. 1. Направена е от ламарина с дебелина 1.5мм. Към нея има метални планки за монтаж върху бетон или мазилка като монтажа може да е дирекно на стената или върху под-каса. Благодарение на релефната си форма и гумено уплътнение касата осигурява плътно прилягане.
Новини