english
Начало » Продукти » Стоманена дограма » Противопожарни врати и витрини » Janisol 3 EI60 (F60/T60)

Janisol 3 EI60 (F60/T60)Пожароустойчиви врати и остъкляване.

Тази пожароустойчива серия е базирана на доказаната Janisol 2 система профили. Janisol 3 EI60 (F60/T60) също има основна дълбочина от само 60мм. Висококачествени изолиращи прегради и механично прекъсната връзка осигуряват висока степен на твърдост на профилите. Тяхната малка лицева ширина означава, че стройни врати и остъклени стени могат да бъдат създадени дори за степен на пожароустойчивост EI60 (F60/T60). Здравият профил и обширната редица от одобрено оборудване и аксесоари могат да намалят производственото време. Ползвателите и обслужващия персонал ще имат най- голяма полза от високата степен на функционална надеждност на тестваната конструкция.

Различните изисквания за различните държави както и непрестанния ход на развитие на технологията налагат непрекъснатите изпитания на нашите системи. Поради тази причина, моля обърнете се към нашите технически консултанти за да получите повече инфомация при реализирането на специфични проекти.

Системите за автоматично затваряне при Janisol 3 EI60 (F60/T60) са аналогични на тези от системата Janisol EI30( F30/T30) .

Новини