english
Начало » Продукти » Стоманена дограма » Janisol – Термоизолирани врати и прозорци » Janisol – Врати и прозорци

Janisol – Врати и прозорци


Janisol врати: изпитаната технология.

Профилите за крилата и касите са така профилирани, че образуват една равнина което придава естетичност и конструкционно превъходство на единичните и двукрили врати. Употребата на висококачествени изолиращи прегради, означава че високата степен на коравост е достигната въпреки малката височина на констукцията от 60мм. Освен това лесно може да се реализира усилване в конструкцията. Усилените с стъклени влакна изолатори са високотемпературно устойчиви, което означава че не се изискват никакви подготвителни операции преди заваряване на рамките. Гамата от наличните цветове е практически безкрайна; прахово боядисване; възможно е също емайлиране и мокро боядисване. Външният вид е съгласуван с останалите системи пожароустойчиви и димоуплътнени врати на Jansen. Системите изглеждат почти идентични, дори когато са направени да удовлетворяват различни изисквания.

Janisol прозорци: съвременна технология с класическо заключване.

Здраво заварени рамки поддържат голями, но значително тънки прозорци. Прозорци с арка, уникални конструкции и атрактивни приложения на стандартни метални профили могат да бъдат произведени в единични екземпляри или в малки количества при запазване на ценовия диапазон. Като резултат системата Janisol е изключително търсена не само при нови сгради, но и при рехабилитация на стари.

Нашата редица от продукти също включва и специално проектирани за лесна инсталация аксесоари. Различни разновидности на отваряне на прозореца са налични заедно с въртящи се / плъзгащи се врати с различни видове остъкляване.

Новини